marți, 17 iunie 2014

Finaliștii concursului Primăveri ludușene


Poezie 5-6


Anton Adina Ibănești Pădure
Bobiș Vlad Andrei Sărmașu
Ilisie Brianna Sighișoara
Jecan Carina Chețani
Matei Adelina Ibănești Pădure
Suciu Andrada Cristina Sighișoara




Poezie 7-8


Anca Cristian Vasile Tăureni
Bloj Ancuața Maria Ibănești-Pădure
Mîndrean Denisa Cristina Lechința
Morar Octavia Ioana Luduș
Petrică Lavinia Popești, Giurgiu
Pușcașu Teodora Bogdănești, Bacău
Șalvari Denisa Mihaela Botuș, Suceava
Tok Maria-Veronica Lechința




Eseu gimnaziu


Bârlogeanu Adriana-Cornelia Câmpulung
Burnete Sorana Monic Sighișoara
Filip Alexandru Câmpulung
Gherman Teodora Chețani
Guiman Erika Câmpulung
Tok Maria-Veronica Lechința




Poezie - Liceu


Burje Raluca Sighișoara
Dan Adrian Luduș
Filip Maria Ștei, Bihor
Mardan Alexandra Făgăraș
Pîrlea Ștefania Sighișoara




Eseu - liceu


Costea Raluca-Gabriela Fălticeni
Crisca Diana-Maria Tg. Mureș
Moldovan Diana Luduș
Palade Ștefana Fălticeni
Timar Roxana Luduș
Timea Fekete Luduș




Poezie 5-8 lb. maghiară


Antal Ede Levente Cristuru Secuiesc
Ferenczi Renata Bernadett Luduș
Isza Reka Borș, Bihor
Laszlo Kinga Luduș
Peter Izabella Zetea, Harghita
Suciu Renata Luduș
Szanto Anna Luduș
Szanto Reka Luduș
Ugroan Anna Brașov
Varga Rajmond Acățari




Poezie liceu lb. maghiară


Deak Paula Blanka Sfântu Gheorghe
Hadnagy Tibi Târnăveni
Járai-Szabó Richárd Odorheiu Secuiesc
Kovacs Edward Săcueni, Bihor
Sebok Renata Zetea, Harghita
Tamas Marianna Odorheiu Secuiesc

4 comentarii:

  1. Cand va avea loc festivitatea de premiere?

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau să vă împărtășesc cu toții aici despre cum îmi obțin împrumutul de la dl Benjamin, care mă ajută cu împrumut de 400.000,00 Euro pentru îmbunătățirea afacerii mele, a fost ușor și rapid atunci când aplic pentru împrumut când lucrurile se înrăutățesc cu afacerea mea dl. Benjamin îmi acordă împrumut fără întârziere. aici este e-mailul domnului Benjamin / contact whatsapp: +1 989-394-3740, lfdsloans@outlook.com.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salutari,
    Numele meu este Luta Roxana din Bistrița, vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe toți să fie atenți cu privire la modul de a obține un împrumut pe internet, atât de mulți creditori aici sunt toți escroci și sunt doar acolo pentru a vă înșela de toți banii. Am solicitat un împrumut de 25.000 de euro de la o femeie din Singapore și am pierdut la început aproximativ 1300 de euro, fără să iau împrumuturi, mi-au cerut din nou un alt cost, am plătit aproape 3.000 de euro și totuși nu am primit împrumutul.

    Slavă lui Dumnezeu, am întâlnit un prieten care tocmai a solicitat un împrumut și a primit un împrumut fără niciun stres, m-a încurajat să depun cereri. Am solicitat un împrumut de la doamna Sarah Michael și am primit un împrumut de 25.000 de euro pe care l-am solicitat, la început am crezut că este o glumă și o înșelătorie, dar am primit împrumutul în mai puțin de 48 de ore și cu o dobândă de 3% fără colateral. Sunt foarte fericit că sunt salvat de sărăcie.

    așa că îi voi sfătui pe toți cei care au nevoie de împrumut să o contacteze pe doamna Sarah Michael, prin e-mail: (sarahmichael831@gmail.com) sau Whatsapp: + 1-315-284-1764. De asemenea, mă puteți contacta pentru informații suplimentare prin e-mail: (roxanaluta04@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  4. mărturie adevărată și vești bune !!!

    Numele meu este Mohammad, tocmai am primit împrumutul meu și mi-a fost transferat în contul meu bancar, în urmă cu câteva zile am aplicat companiei de împrumuturi Dangote prin Lady Jane (Ladyjanealice@gmail.com), am întrebat-o pe Lady Jane despre cerințele companiei de împrumut Dangote și Jane mi-a spus că dacă aș avea toate cerințele ca împrumutul meu să-mi fie transferat fără întârziere

    Și credeți-mă acum pentru că împrumutul meu de Rp11 miliarde cu o rată a dobânzii de 2% pentru afacerea mea din Mine de cărbune tocmai a fost aprobat și transferat în contul meu, acesta este un vis care va veni, îi promit doamnei Jane că voi spune lumii că este adevărat? și voi spune lumii acum pentru că acest lucru este adevărat

    Nu trebuie să plătiți taxe de înregistrare, taxe de licență, respectați compania de împrumut Dangote și veți primi împrumutul dvs.

    pentru mai multe detalii contactează-mă prin e-mail: mahammadismali234@gmail.com și contactați compania de împrumuturi Dangote pentru împrumutul dvs. acum prin e-mail Dangotegrouploandepartment@gmail.com

    RăspundețiȘtergere